Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/linderswoodpartner.dk/public_html/wp-content/plugins/revolution_slider/includes/operations.class.php on line 2758
Om mig

Din snedker

Jeg har været i snedkerbranchen i 40 år, dels som håndværkeren, faglæreren og produktions teknisk rådgiver for træindustrien rundt om i verden.  Mit fag er min hobby og elsker at få de smukke frem i træet. 

Jeg har et allround snedkerværksted, som kan løse opgaver indenfor traditionelt snedkerhåndværk, men løser også specialopgaver og projekter. For mig er detaljen, kvaliteten og udnyttelsen af råmaterialerne et must. Alt træ som bliver brugt er bæredygtigt og har certifikat og jeg støtter: Plant et træ og GLOBAL CLIMATE INSTITUTE. 

Jeg vil gerne forkæle kunden med kvalitets håndværk, hvor vi sammen har et personlig tæt samarbejde om lige præcis dit projekt. Intet er for stort, intet er for småt.

Så står du med et ønske om noget specialdesignet, der passer lige til dig, hvor du selv kan indgå i processen, så kontakt mig. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Jeg har mange projekter i støbeskeen, såsom high end plankeborde, møbeldesign og kunsthåndværk.

Min omfattende CV ligger på LinkedIn.